Skisko til dame Alfa Greenland 75 Advance GTX Black W Skisko til dame Alfa Greenland 75 Advance GTX Black W Skisko til dame Alfa Greenland 75 Advance GTX Black W

Alfa Greenland 75 Advance GTX Black W

Skisko til dame

Varenr.: 901444
Alfa Greenland 75 Advanced GTX W er en komfortabel og varm skistøvel i fullnarvet lær til krevende skiturer på fjell og vidde. Støvelen er vinterforet med Gore-Tex, og har en varmeisolerende mellomsåle, samt anatomisk innleggssåle. Tåpartiet er ekstra forsterket for å beskytte skinnet mot skarekanter. Støvelen har også ekstra god passform i hælen for å hindre gnagsår.
3 499,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Alfa Greenland 75 Advanced GTX W:
Vekt: 780 gram (38)
Skafthøyde: 15,5 cm (38)
Binding: Rottefella NN 75 mm
Farge
Sort

Vær oppmerksom på at skiskoen har vulkanisert såle, og at store skostørrelser passer bedre i Voile-bindinger. Gitte snø-/skareforhold er en ekstrem påkjenning på skoens materialer, og ved bruk under slike forhold må økt slitasje forventes.

  • Gore-Tex Insulated brukes i vintermodeller for ekstra isolasjon ved lave temperaturer. Vann og snø er blokkert mens svetten lett fordamper fra innsiden av støvelen. Den isolerende foringen beskytter mot lave temperaturer og gir et tørt, varmt og behagelig klima for føttene. Membranen er 100 % vanntett, slitesterk og har god pustevennlighet med isolerende egenskaper for bruk under kalde værforhold.
  • Vibram 75 mm yttersåle for standard 3 pinns tåbinding. Kan brukes med vaierbinding.
  • Fuktabsorberende binnsåle som holder føttene tørre, varme og komfortable. Isolerer mot fukt og kulde fra bakken.
  • Helkalosjering rundt hele nedre del av skoen som gir ekstra slitestyrke og forlenger skoens levetid.
  • Fullnarvet lær er den beste lærkvaliteten, med gode pusteegenskaper og en glatt overflate som ved rett vedlikehold gjør den svært slitesterk og vann- /snøavvisende.
  • Klassisk snitt med svært god fleksibilitet og full bevegelsesfrihet.
20761