24060

Bergans Trollhetta 95 13654

Storsekk

Varenr.: 113674
Bergans Trollhetta 95 er laget for deg som trenger stor bærekapasitet og ønsker topp komfort på veien. To sekker i én! Integrert i Trollhetta I sekken finner du en avtakbar og komprimerbar dagstursekk. Praktisk når du vil utforske området rundt basecamp. Sekken er utstyrt med det nye bæresystemet Spine2, som er en oppdatert versjon av vårt prisbelønte bæresystem Spine. En super nyhet i Spine2 er muligheten til å justere rygglengden (QuickAdjust PRO™) på en enkel måte. Når ryggsekken er riktig justert, bærer du mer effektivt og komfortabelt. Lommer i alle størrelser kommer alltid godt med, og Trollhetta V5 95 er ikke noe unntak. Rikelig med stropper og festepunkter på utsiden av sekken gjør det enkelt å feste ekstrautstyr. Full glidelåsåpning i front er superpraktisk når du skal gjøre deg klar i en fei.
FargeproduktBergans 13654 DarkGreenMud GreenMud
Storsekk Bergans Trollhetta 95 13654
Storsekk Bergans Trollhetta 95 12589
4 000,-
3 400,-Medlem
-+
2 på lager.

Bergans Trollhetta 95 v5:
Volum: 95 liter
Vekt: 2170 gram
Rygglengde: 43–60 cm
Materiale: 305D Cordura Rip Stop / 400D Cordura Velocity Dobby
Anbefalt pakkvekt: Opptil 30 kg

Bæresystem: Det helt nye og fleksible bæresystemet Spine2 følger kroppens bevegelser og gir overlegen komfort. Justerbar rygglengde takket være Quick adjust PRO-systemet. Justerbare toppstrammere. Myk, behagelig og ventilerende air mesh på skulderrem og hoftebelte. Skulderrem vattert med Dual Density-skum.

Sekkeposen: Den klassiske toppåpningen med snølås kombinert med glidelås foran, gir enkel tilgang til innholdet. Dagtursekken PLUS medfølger, en lett, komprimerbar og allsidig ryggsekk. Dagtursekken kan festes på fronten, oppbevares i lokket eller brukes separat på kortere turer.

Lommer: Store, åpne sidelommer i mesh. Stor innvendig glidelåslomme.

Hoftebelte: Justerbart hoftebelte med Pull Forward-system. Festepunkter for pulk.

Topplokk: Avtakbart, flytende topplokk med en innvendig og utvendig lomme.

Ytterligere funksjoner: Mange festepunkter for staver, isøks og annet utstyr. Festepunkter på hoftebeltet for 4686 Hip Belt Pocket. Kompresjonsremmer på hver side. Justerbar brystrem. Klargjort for drikkesystem. Bærehåndtak, YKK glidelås. Produktet inneholder bluesign-godkjente materialer.

Tursekk til herre Osprey Rook 50 liter
24060