1123

Bergans Snøhetta Jacket W

Fjelljakke til dame

Varenr.: 691058
Bergans Snøhetta Jacket W er en allværsjakke som er spesieltlaget for turer i vinterfjellet og er utviklet av Bergans i samarbeid med DNT. Vi ønsket en jakke som var lang og beskyttende, med klaffer på front glidelås, lange ventilasjonsglidelåser. Stretch og snitt er med på å gir god passform og bevegelighet. Høy vanntetthet (20m) og god fukttransport med NX membran. Det er ikke lommer nederst på jakke pga ønsket om å holde vekten lav samtidig som at vi ikke ønsket å ha lommer i konflikt med hoftebelte og pulkdrag.
0,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Bergans Snøhetta Jacket W:
Vekt: 630 gram (M)

De to lommene på brystet er belglommer som gir god plass uten å føles trange. Lommene er fôret med mesh for å gi best mulig fukttransport. Jakka er utstyrt med strikkestramming både i midjen (justeres fra innsiden av brystlommene) og i nedre jakkekant.

Jakka er myk, i stretch-stoff og vil føles betydelig mer smidig enn andre skalljakke-toppmodeller for vinterbruk, og langt lettere og mer fleksibel enn en kraftigere bomullsjakke. For å unngå kondens og ising i jakka bør du ikke velge for stor størrelse. Dermizax NX membranen gir god fuktransport – faktisk bedre enn enkelte bomullskvaliteter. Vi håper det tradisjonelle utseendet til jakka vil gi den et tidløst preg og at du bruker opp jakka i stedet for å kjøpe ny etter et par sesonger fordi du har feil farge. Klassisk tidløs design kombinert med høy kvalitet bør derfor kunne gi lavere forbruk.

1123