Lett sekk til herre Bergans Rondane 46 Lett sekk til herre Bergans Rondane 46

Bergans Rondane 46

Lett sekk til herre

Varenr.: 711867
Bergans Rondane 46 er en lett, teknisk og praktisk tursekk. Den er designet for å passe mannlig anatomi, med fokus på perfekt passform, bevegelsesfrihet og enkel justering og tilpasning. Sekken har justertbar rygglengde, full glidelåsåpning i front og god ventilasjon i ryggen. Festepunkter for vandrestaver og isøks, front- og hoftebeltlommer samt elastiske sidelommer. Klargjort for drikkesystem og regntrekk følger med sekken.
1 999,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Bergans Rondane 46 liter:
Volum: 46 liter
Vekt: 1370 gram
Maksimal pakkvekt: Opptil 17 kg
Mål: Pakket 64 x 30 x 4 cm / Hoftebelte: 65–130 cm / Rygglengde 43–62 cm
Materiale: Nylon 100D og Polyester 305D
  • Bæresystem: Bergans QuickAdjust II, justerbar rygglengde. Kan enkelt tilpasses brukerens behov. Ventilerende Bergans FlowPanel i ryggflaten. Toppstrammere.
  • Sekkepose: Toppåpning med snølås. Full glidelåsåpning i front. Kompresjonsremmer på hver side.
  • Lommer: Ekspanderende frontlomme i netting. Elastiske sidelommer i netting. Lommer med glidelås på hoftebeltet. To glidelåslommer på topplokket.
  • Topplokk: Høydejusterbart topplokk.
  • Ytterligere funksjoner: Bergans Pole Position, et festepunkt for vandrestaver designet slik at du kan ta frem og legge vekk stavene uten å ta av deg sekken. Klargjort for drikkesystem. Justerbar brystrem. Feste for isøks. Bærehåndtak på toppen. Nøkkelkrok. Regntrekk medfølger. Produktet inneholder Bluesign godkjente materialer.
1208