1158

Bergans Slingsby Ins Jacket W XS 7284

Varm DNT-jakke til dame XS

Varenr.: 712614
Bergans Slingsby Insulated Jacket W er en varm, komprimerbar og ekstremt lett jakke. Den har vindtett og vannavvisende Pertex Quantum-materiale og høy, tettsittende krage som beskytter halsen mot vind. Ideell under en skalljakke på kalde dager. Slingsby Insulated Jacket er spesialutformet med utgangspunkt i vårt innovative designkonsept 3D In Action. Dette innebærer at valgene som våre designere har tatt under utviklingen av produktet, er basert på studier av aktive klatrere og omfattende materialtesting. Resultatet er en enestående passform laget for fjellklatrere, av fjellklatrere. Trykket DNT-logo på bryst.
1 999,-
1 699,-Medlem
-+
1 på lager.

Materialegenskaper: Vindtett og vannavvisende Pertex Quantum materiale med PFAS-fri WR. Vattert med varmeisolerende Clo Eco Vivo. Lav vekt og lite pakkvolum. Produktet inneholder bluesign approved fabrics and trimmings.

Hette: Ingen. Høy, tettsittende krage med enhånds snorstramming.

Lommer: Frontlommer. Liten mesh-lomme inni venstre frontlomme tilpasset sender/mottaker (snøskredsøker). Mesh-vifte på nederste del av lommeåpningen for bedre sikkerhet av innhold i lommen. Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med klatreseler eller hoftebelte ved bæring av sekk.

Ytterligere funksjoner: Elastisk ermeavslutning. Skjult enhånds elastisk snorstramming i underkant via frontlommene. Forlenget ryggparti.

1158