Skjørt XS Bergans Røros Insulated Skirt XS 91 Skjørt XS Bergans Røros Insulated Skirt XS 91 Skjørt XS Bergans Røros Insulated Skirt XS 91

Bergans Røros Insulated Skirt XS 91

Skjørt XS

Varenr.: 755121
Bergans Røros Insulated Skirt blir din beste venn når det er ekstra kaldt. Skjørtet er et ekstremt lett og varmeisolerende plagg i unisexmodell. Skjørtet fungerer som et ekstra varmeisolerende lag over andre bukser. Med varmeisolerende PrimaLoft Silver Eco-vattering og vindtett og vannavvisende Pertex Quantum-yttermateriale. Den er superkomprimerbar og tar minimalt med plass i sekken. Like perfekt på toppturer som til bålkosen etter turen. Røros Insulated Skirt inngår i vår Røros-serie, en serie av flerfunksjonelle og varmeisolerende plagg designet for både aktivitet og hverdagsbruk.
Størrelseprodukt
999,-
-+
3 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Bergans Røros Insulated Skirt:
Materialer: Vindtett og vannavvisende Pertex Quantum-materiale av 100 % polyamid (nylon) med PFAS-fri WR. Vattert med varmeisolerende PrimaLoft Silver Eco-isolasjon av 100 % polyester (hvorav 70 % er resirkulert). Produktet inneholder bluesign godkjente materialer, isolasjon og detaljer. Vekt isolasjon: 60 gram
Vekt: 195 gram (S)

Farge
Sort
  • Ekstra isolasjon når det er ekstra kaldt.
  • Lett å ta av og på.
  • Meget komprimerbar.
  • Perfekt å ha i sekken, i tilfelle...
  • Frontlomme med glidelås, som også fungerer som kompresjonslomme.
  • Hel toveis glidelås på høyre side gjør det enklere å ta den på og av.
  • Glidelås på venstre side for økt bevegelsesfrihet.
  • Skjult snøring i livet.
  • Unisexmodell.

Anbefalt av Linda Fongaard (Turveileder i Bergen og Hordaland Turlag): «Min favoritt er primaloftskjørtet til Bergans. Har det alltid med meg på tur på vinteren – ofte ellers også. Perfekt å ta utenpå både treningsbukse, turbukse og skallbukse hvis jeg er litt kald. Inne på hytta går den rett utenpå stillongsen og inneantrekket er "reddet" Har også erfart at det er kjekt å låne bort når noen er fryser litt i pauser på tur. Da blir det brukt som miniteppe over lår og skuldre... Prisen er heller ikke så avskrekkende i forhold til mye annet vi selger. Jeg har hatt mitt i flere år – og møter stadig vekk folk med vinterskjørt og shorts på tur!»

Anbefalt av Merete Gundersen (Turveileder i DNT Oslo og Omegn): «Har du først prøvd varmeskjørt, kan du ikke leve uten. Brukes både ute, og inne på hytter. Anbefales også for menn.»

1574