Softshellbukse til herre Bergans Rabot 365 Hybrid Pant M Softshellbukse til herre Bergans Rabot 365 Hybrid Pant M Softshellbukse til herre Bergans Rabot 365 Hybrid Pant M Softshellbukse til herre Bergans Rabot 365 Hybrid Pant M Softshellbukse til herre Bergans Rabot 365 Hybrid Pant M

Bergans Rabot 365 Hybrid Pant M

Softshellbukse til herre

Varenr.: 755147
Bergans Rabot 365 Hybrid Men Pants er en softshellbukse som har det lille ekstra. Den er både slitesterk og beskyttende, samtidig som den er myk og deilig! Buksa har smarte forsterkninger på setepartiet og knærne. Disse har vanntett Cordura på utsiden og isolerende merinoull på innsiden, noe som er perfekt når du sitter på kaldt og vått underlag. Fuktabsorberende materiale på innsiden av linningen bidrar også til buksens høye grad av komfort. Buksa er laget av resirkulert polyamid.
2 000,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Bergans Rabot 365 Hybrid Men Pants:
Materiale: 97 % polyamid (resirkulert) og 3 % elastan (spandex) / 90 % polyamid (61 % cordura ) og 10 % elastan (spandex)
Vekt: 560 gram (M)

  • Frontlommer med glidelås og lårlomme.
  • Linning med borrelåsjustering.
  • Beltehemper.
  • Tapede sømmer på vanntett materiale.
  • Forsterkning nederst på bukseben.
  • Recco-søkebrikke på venstre ben.

Buksen er en del av Rabot 365-kolleksjonen fra Bergans – en serie med svært tekniske og slitesterke friluftsklær som lar deg nye naturen året rundt i all slags vær. Kolleksjonen er utviklet for å gi deg best mulig beskyttelse uten å kompromisse med komforten.

1587