1630 1630 1630 1630

Bergans Cecilie Light Wind Anorak W S Li

Lett anorakk til dame S

Varenr.: 756202
Bergans Cecilie Light Wind Anorak er en lett og sporty anorakk laget for en rekke ulike utendørsaktiviteter. Den PFAS-frie impregneringen gjør anorakken vannavvisende. Materialet har dessuten svært god pusteevne og tørker raskt. Blir du for varm, kan du justere ventilasjonen med den forlengede frontglidelåsen. Den asymmetriske glidelåsen gir plagget en kul og sporty look og forhindrer at glidelåsdrageren gnager mot haken. Ingen sømmer i siden for å forhindre at det oppstår friksjon. Dette gir høy komfort ved bæring av sekk samt mindre slitasje. Anorakken kan komprimeres i sin egen brystlomme, slik at den blir liten og lett å bære med seg. Cecilie Light Wind Anorak er utviklet i samarbeid med eventyrer og fjellklatrer Cecilie Skog.
FargeproduktBergans 13423 LightDahliaRed DahliaRed
Lett anorakk til dame S Bergans Cecilie Light Wind Anorak W S Li
Lett anorakk til dame S Bergans Cecilie Light Wind Anorak W S Li
Størrelseprodukt
S
1 500,-
1 275,-Medlem
-+
1 på lager.

Bergans Cecilie Light Wind Anorak:
Materiale: 87 % polyamid (nylon) og 13 % elastan (Spandex)
Vekt: 150 gram (S)

  • Lett, vind- og vannavvisende materiale med PFAS-fri impregnering. Materialet har 2-veis stretch, god pusteevne og tørker raskt. Lav vekt og minimalt pakkvolum. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.
  • Fast, formsydd hette med avstivet brem.
  • Ekstra lang og skråstilt glidelås foran.
  • Stor brystlomme i mesh for optimal pusteevne og ventilasjon, som også fungerer som kompresjonslomme.
  • Elastisk ermeavslutning. Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti. Ingen sidesømmer for å forhindre friksjon og gnaging.
1630