Hettejakke til dame S Houdini Power Houdi W S 919 Hettejakke til dame S Houdini Power Houdi W S 919

Houdini Power Houdi W S 919

Hettejakke til dame S

Varenr.: 755725
Houdini Womens Power Houdi er en lett, luftig og utrolig varm isolasjonsjakke som du kan bruke hele året. Overflaten har lav friksjon, så den er lett å bruke under skalljakken på vinteren. Det pustende stoffet gir perfekt temperatur alene på en kjølig sommerkveld. Jakkens har en smal passform, en lun, høy krage og forlengede ermer med hull til tomlene. Dette er det perfekte valget hvis du ser etter en lett, varm og pustende fleecejakke til alle eventyr, året rundt. Dette er en ny generasjon fleece som slipper mindre mikrofibre.
FargeproduktHoudini 919 BlueIllusion Tide
Hettejakke til dame S Houdini Power Houdi W S 919
Størrelseprodukt
S
2 000,-
1 700,-Medlem
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
2 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

En ny generasjon fleece er her.

Power air Houdi er lett, varm og puster svært godt. Den har en helt ny stoffkonstruksjon som fanger luft i små lommer som vil holde deg varm uten at du føler deg tynget med klær. Power Air Houdi er resultatet av et innovasjonsprosjekt mellom Houdini og Polartec. Målet var å løse problemet med miLett, varm og stretchy isolasjonsjakke, laget i Polartec Power Air, en ny generasjon fleece som slipper mindre mikrofibre.

Vitenskapen kjenner fortsatt ikke til alle konsekvensene av mikroplastforurensing, men det er et økende problem. Syntetiske fibre er en av mange kilder til mikroplast i vannet, og derfor har vi bestemt oss for å gjøre det vi kan for å stoppe det. Power Air fra Polartec er et stoff med en fullstendig ny konstruksjon. I stedet for at mikrofibrene er eksponert er de fanget i små lommer der de fanger luft og genererer varme. Dette gir et stoff som har de samme egenskapene som vanlig fleece, men som mister opp til fem ganger færre fibre sammenlignet med de beste kvalitetsstoffene på markedet. Det er også hovedsakelig laget av resirkulert polyester, så i tillegg til å minimere plastikkavfall er den faktisk laget av allerede konsumert plastikk.

7093