Termoflaske Hydro Flask 32oz Wide Flex 415 Termoflaske Hydro Flask 32oz Wide Flex 415

Hydro Flask 32oz Wide Flex 415

Termoflaske

Varenr.: 691596
Hydro Flask 32 oz Wide Mouth er en holdbar og smart drikkeflaske for alle typer aktiviteter året rundt. Stor åpning gjør den rask å fylle og enkel å rengjøre. Like funksjonell til morgenkaffen, som vannflaske eller med kakao ved bålet. Flasken er vakuumisolert med doble vegger av rustfritt stål som kan holde kald væske avkjølt i opptil 24 timer og varm væske varm i 6 timer.
599,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Hydro Flask 32 oz Wide Mouth:
Volum: 9,46 dl
Vekt: 475 gram
Materiale: 18/8 Pro Grade rustfritt stål

Farge
Blå
  • Produsert uten bruk av bly.

Selv om det kreves energi for å produsere disse flaskene, vil holdbarheten og levetiden sørge for at produktet blir mer miljøvennlig enn en tilsvarende plastflaske. En annen fordel med bruken av 18/8-kvalitets stål er flaskenes beskyttelse mot smaksoverføring fra ett innhold til et annet. Drikkeflaskens ytterside har en ru overflate som sikrer godt grep og hindrer flasken i å skli ut av hendene. Hydro Flask garanterer med TempShield-teknologien at man aldri vil oppleve kondensering eller varmegang i flaskens yttermateriale.

9269