Sverige: Kittelfjäll Nordeca Sverige 7009 Kittelfjäll Sverige: Kittelfjäll Nordeca Sverige 7009 Kittelfjäll Sverige: Kittelfjäll Nordeca Sverige 7009 Kittelfjäll Sverige: Kittelfjäll Nordeca Sverige 7009 Kittelfjäll

Nordeca Sverige 7009 Kittelfjäll

Sverige: Kittelfjäll

Varenr.: 118466
Nordeca Kittelfjäll 1:50 000 er et turkart utviklet med avansert kartteknologi og tilhører den mest oppdaterte turkartseriene på markedet. Kartet har turløyper, skiløyper og overnattingssteder. I tillegg til turinformasjon fra de offisielle databasene til Lantmäteriet og Kartverket. Alle kartene i Fjellkart Sverige-serien har kart på begge sider og dekker et stort området på 3000 km². Kartet er trykket på et resirkulerbart materiale som er slitesterkt og værbestandig. Kartet kan derfor benyttes i all slags vær.
249,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Nordeca Kittelfjäll:
Kartserie: Svenske Fjellkart
Målestokk: 1:50 000
Utgitt: 2021

Kartet dekker området fra riksgrensen mot Norge i vest via landsbyen Klimpfjäll til Kittelfjäll i øst. Klimpfjäll er en populær vinterdestinasjon hvor besøkende kan stå på ski, isfiske og kjøre snøscooter. Ca 60 km fra den norske grensen ligger Kittelfjäll, kjent som et vintersportsted med flotte skianlegg. Det er et naturskjønt område med fine turmuligheter hvor det finnes en rekke bratte fjell, innsjøer og skog. I tillegg dekker kartet Marsfjällen som er et høyfjellsområde og naturreservat som absolutt er verdt et besøk. Eksempel på fjellstuer i kartet: Tjåkkelestugorna, Ljusliden og Åtnikstugan.

30619