Sverige: Borgafjäll Nordeca Sverige 7010 Borgafjäll Sverige: Borgafjäll Nordeca Sverige 7010 Borgafjäll Sverige: Borgafjäll Nordeca Sverige 7010 Borgafjäll Sverige: Borgafjäll Nordeca Sverige 7010 Borgafjäll

Nordeca Sverige 7010 Borgafjäll

Sverige: Borgafjäll

Varenr.: 118467
Nordeca Borgafjäll 1:50 000 er et turkart utviklet med avansert kartteknologi og tilhører den mest oppdaterte turkartseriene på markedet. Kartet har turløyper, skiløyper og overnattingssteder. I tillegg til turinformasjon fra de offisielle databasene til Lantmäteriet og Kartverket. Alle kartene i Fjellkart Sverige-serien har kart på begge sider og dekker et stort området på 3000 km². Kartet er trykket på et resirkulerbart materiale som er slitesterkt og værbestandig. Kartet kan derfor benyttes i all slags vær.
249,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Nordeca Borgafjäll:
Kartserie: Svenske Fjellkart
Målestokk: 1:50 000
Utgitt: 2021

Kartet dekker området fra Stor-Blåsjön i vest, ikke langt fra grensen mot Norge, til Saxnäs og Kultsjön i øst. Kartet er perfekt for deg som liker fjellturer, gå på ski, sykle, fiske og oppleve ekte villmark. Kartet dekker fjelllandsbyen Borgafjäll som ligger majestestisk til mellom Borgafjällen med en storslagen utsikt over Borgahällen og Klöverfjället. Området byr på mange flotte dagsturer, mest kjent er vandringen opp til Borghällen (1149 moh.) og Klöverfjället (1303 moh.) hvor du kan nyte en fantastisk utsikt. Eksempel på fjellstuer i kartet: Slipsikstugan og Sielkentjakkstugan.

30620