Longs til herre Northern Playground Ziplongs Long M Blac Longs til herre Northern Playground Ziplongs Long M Blac

Northern Playground Ziplongs Long M Blac

Longs til herre

Varenr.: 492739
Northern Playground Ziplongs Long Wool er perfekt å ta på om morgenen. Når solen begynner å varme og motbakkene blir brattere tar det deg bare et par sekunder å stoppe, åpne glidelåsen og skifte. Når det er på tide med en pause er det bare å hive de på seg igjen, og du blir tørr og varm.
979,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Northern Playground Ziplongs Long Wool Men:
Vekt: 274 gram
Materiale: 73 % merinoull, 24 % polyester og 3 % elastan / Superfin helårsull i 18,5 mikron (200 g/m²)
Ullprodukter vil kunne krympe litt ved første vask.

Farge
  • Oransje
  • Sort
  • Veldig enkel å ta av, selv med klær på. Den er også veldig enkel å ta på. Du slipper å åle deg inn i den...
  • Produsert i Europa.
  • Høykvalitets merinoull strikket i Litauen.
  • Ziplongs finnes også i 3/4 piratlengde.

Ziplongs kan justeres etter værforhold. Om ønskelig kan du justere glidelåsen til å gi en mindre åpning slik at du kan lufte akkurat det området du ønsker. Ønsker du ytterligere avkjøling, brett ziplongsen oppover og under bokseren. Dette, kombinert med en åpning i skallbuksen kan gi deg akkurat den avkjølingen du trenger på beina. Alternativt, fjerne stillongsen helt. Når det blir for kaldt: zip igjen!

Vanlig spørsmål:

– Er glidelåsen ubehagelig?

Nei, som med alle andre Northern Playground produkter, er glidelåsene paddet hele veien og man tenker ikke på dem når man leker i skogen.

Produsert i Europa

Northern Playground produserer i Litauen. Dette gjør de for å sikre kvalitet og for å redusere karbonutslippet ved produksjon. I tillegg kommer alledeler av produktene deres fra europeiske leverandører, bortsett fra rå-ullen som importeres fra New Zealand og Australia. Europeisk produksjon er ikke billig, men du får til gjengjeld et produkt med færre reisemil og lang holdbarhet. Fabrikken Utenos tar miljøansvaret sitt svært seriøst og er for eksempel en av få produsenter som oppfyller Greenpeace sine strenge krav i sin Detox Campaign.

1003