Storsekk til herre Osprey Aether Plus 85 L/XL Black Storsekk til herre Osprey Aether Plus 85 L/XL Black Storsekk til herre Osprey Aether Plus 85 L/XL Black

Osprey Aether Plus 85 L/XL Black

Storsekk til herre

Varenr.: 111487
Osprey Aether Plus 85 er et godt valg for de som er på jakt etter en sekk som kan tilpasses for perfekt passform. En av Ospreys største ryggsekker med en sterkere LightWire-ramme. Denne sekken gir stabil bæring og takler også de tyngste lastene. Få den perfekte passformen med et Fit-on-the-Fly-hoftebelte og skulderremmer som kan tilpasses, og ta av topplokket og bruk det som dagsekk på korte avstikkere.
FargeproduktOsprey 001 Black
Storsekk til herre Osprey Aether Plus 85 L/XL AxoGreen
Storsekk til herre Osprey Aether Plus 85 L/XL Black
Rygglengdeprodukt
3 200,-
2 720,-Medlem
-+
8 på lager.
Osprey Aether Plus 85 L/XL:
Volum: 85 liter
Vekt: 2830 gram
Mål: 41 x 81 x 40 cm
Materiale: 420D High Tenacity Bluesign nylon
Rygglengde: 48–58,5 cm
Farge
Sort
  • Et Fit-on-the-Fly-hoftebelte og Fit-on-the-Fly-skulderremmer som kan tilpasses, og en justerbar rygglengde som gjør det mulig å finjustere passformen for ulike kroppsformer og størrelser.
  • Sprøytestøpt AirScape-ryggpanel med utstanset skum gir en pustende og kroppsnær passform.
  • De største ryggsekkene våre gir en stabil og kroppsnær bæremåte som er ideell for bæring av tyngre laster i mer krevende terreng.
  • Tåler langvarig bruk på de tøffeste rutene.
  • Topplokket kan enkelt tas av og brukes som en romslig dagsekk for korte avstikkere. Bæresystemet ligg gjemt i lommen på topplokket og enden på reimen festes i løkken på undersiden av topplokket (ikke i klipsene).
  • Laget med bluesign-godkjent kvalitetsnylon med høy tetthet og PFC-fri DWR.
21217