Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 85 W XS/S 407 Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 85 W XS/S 407 Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 85 W XS/S 407

Osprey Ariel Plus 85 W XS/S 407

Storsekk til dame XS/S

Varenr.: 111489
Osprey Ariel Plus 85 er en av våre damesekker med størst volum. Den har en sterkere LightWire-ramme som passer godt til lengre turer der du må ha med deg mer utstyr. En stabil og kroppsnær bæremåte gjør deg i stand til å håndtere de tyngste lastene, også når stien blir mer krevende. Den er utstyrt med et Fit-on-the-Fly-hoftebelte og skulderremmer som lar deg finne den perfekte passformen. En rekke funksjoner gjør livet på stien enklere, blant annet avtakbar DayLid-dagsekk, Stow-on-the-Go-fester for gåstaver og pålitelig og holdbart nylonmateriale med høy tetthet.
FargeproduktOsprey 407 CarnelianRed
Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 85 W XS/S 407
Storsekk til dame XS/S Osprey Ariel Plus 85 W XS/S 001
Rygglengdeprodukt
3 699,-
-+
6 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Osprey Ariel Plus 85 XS/S:
Volum: 83 liter
Vekt: 2550 gram
Mål: 40 x 76 x 38 cm
Materiale: 420D High Tenacity Bluesign nylon
Rygglengde: 33–43 cm
Farge
Rød
  • Et Fit-on-the-Fly-hoftebelte og Fit-on-the-Fly-skulderremmer som kan tilpasses, og en justerbar rygglengde som gjør det mulig å finjustere passformen for ulike kroppsformer og størrelser.
  • Sprøytestøpt AirScape-ryggpanel med utstanset skum gir en pustende og kroppsnær passform.
  • De største ryggsekkene våre gir en stabil og kroppsnær bæremåte som er ideell for bæring av tyngre laster i mer krevende terreng.
  • Tåler langvarig bruk på de tøffeste rutene.
  • Topplokket kan enkelt tas av og brukes som en romslig dagsekk for korte avstikkere. Bæresystemet ligg gjemt i lommen på topplokket og enden på reimen festes i løkken på undersiden av topplokket (ikke i klipsene).
  • Laget med bluesign-godkjent kvalitetsnylon med høy tetthet og PFC-fri DWR.

21219