Storsekk til dame Osprey Ariel Plus 70 XS/S Night Jungle B Storsekk til dame Osprey Ariel Plus 70 XS/S Night Jungle B Storsekk til dame Osprey Ariel Plus 70 XS/S Night Jungle B Storsekk til dame Osprey Ariel Plus 70 XS/S Night Jungle B Storsekk til dame Osprey Ariel Plus 70 XS/S Night Jungle B

Osprey Ariel Plus 70 XS/S Night Jungle B

Storsekk til dame

Varenr.: 111496
Osprey Ariel Plus 70 er en av våre største damesekker. Den er laget for de som har tenkt seg langt inn i villmarken for å utforske de mest avsidesliggende stedene. Den er utstyrt med et Fit-on-the-Fly-hoftebelte og skulderremmer som kan tilpasses for en helt nøyaktig passform. Et AirScape-ryggpanel gir en pustende og kroppsnær passform, mens den stabile bæremåten gjør det mulig å takle de tyngste lastene for de største eventyrene. Et avtakbart topplokk som raskt kan gjøres om til en romslig dagsekk.
FargeproduktOsprey NightJungleBlue
Storsekk til dame Osprey Ariel Plus 70 XS/S 407
Storsekk til dame Osprey Ariel Plus 70 XS/S Night Jungle B
Storsekk til dame Osprey Ariel Plus 70 XS/S 001
Rygglengdeprodukt
3 000,-
2 550,-Medlem
-+
2 på lager.
Osprey Ariel Plus 70 XS/S:
Volum: 68 liter
Vekt: 2440 gram
Mål: 38 x 75 x 34 cm
Materiale: 420D High Tenacity Bluesign nylon
Rygglengde: 33–43 cm
Farge
Blå
  • Et Fit-on-the-Fly-hoftebelte og Fit-on-the-Fly-skulderremmer som kan tilpasses, og en justerbar rygglengde som gjør det mulig å finjustere passformen for ulike kroppsformer og størrelser.
  • Sprøytestøpt AirScape-ryggpanel med utstanset skum gir en pustende og kroppsnær passform.
  • De største ryggsekkene våre gir en stabil og kroppsnær bæremåte som er ideell for bæring av tyngre laster i mer krevende terreng.
  • Tåler langvarig bruk på de tøffeste rutene.
  • Topplokket kan enkelt tas av og brukes som en romslig dagsekk for korte avstikkere. Bæresystemet ligg gjemt i lommen på topplokket og enden på reimen festes i løkken på undersiden av topplokket (ikke i klipsene).
  • Laget med bluesign-godkjent kvalitetsnylon med høy tetthet og PFC-fri DWR.
21226