Sokker Smartwool Hike Liner Crew 001

Smartwool Hike Liner Crew 001

Sokker

Varenr.: 214238
Smartwool Hike Liner Crew er en legghøy tursokk i supertynn merinoull. Passer fint til både hverdag og høy aktivitet. God passform gjør at sokken sitter godt og hindrer friksjon og gnagsår. Fungerer utmerket som en liner under en annen sokk, eller alene.
249,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Smartwool Hike Liner Crew:
Materiale: 59 % merinoull, 39 % nylon og 2 % elastan
Tykkelse: Tynn
Ankelhøyde: Høy
Passer til: Tur og hverdag

Farge
Sort
  • God passform.
  • Komfortabel.
  • Passer til flere typer bruk.
  • Kåret til Backpacker Magazine Editors Chioce Award.

Om merinoull fra Smartwool

Om man bruker merinoull riktig, vil man få mest mulig ut av fibrene. Fibrene håndterer fukt bedre enn bomull, det er smartere enn syntetisk materiale og mer komfortabelt uansett værforhold. Merinoull er det mest pålitelige fibret når du er utsatt for væromslag. Fibret er et helårsprodukt som er pustende og avskyr lukt naturlig.

New Zealand er basen for merinoullen Smartwool bruker i sin produksjon. I 2010 inngikk Smartwool en eksklusiv avtale med New Zealand Merino Company om at all ull kom fra kun en kilde og at dyrene var behandlet på en forsvarlig måte. En annen faktor som gjør at merinoull fra den sørlige halvkule er så fantastisk, er klimaet i området. Klimaet utfordrer sauene til å tilpasse seg varme somre og kalde vintre. For å takle slike forhold utvikler sauen et unikt ytterlag av ull som er varmeregulerende avhengig av sesong. Dette ull-laget er hvitere, lettere, finere og jevnere enn annen ull fra andre områder i verden.

8592