Skisko til dame 37 Alfa Combi Advance GTX W 37 Black Skisko til dame 37 Alfa Combi Advance GTX W 37 Black Skisko til dame 37 Alfa Combi Advance GTX W 37 Black Skisko til dame 37 Alfa Combi Advance GTX W 37 Black Skisko til dame 37 Alfa Combi Advance GTX W 37 Black

Alfa Combi Advance GTX W 37 Black

Skisko til dame 37

Varenr.: 119140

Alfa Combi Advance GTX W er en unik kombisko som tilbyr super stabilitet og kontroll over skiene. Den integrerte ankelstøtten sitter nær ankelen og sikrer topp stabilitet samtidig som den gir god fleksibilitet i såle og ankel for frasparket i klassisk. Skistøvelen er perfekt for skøyting og gir meget god støtte og stabilitet for klassisk teknikk. Gore-Tex-membranen holder føttene tørre ved at den puster ut svette inne i skoene, mens den holder fuktighet ute. Den Texon-isolerte mellomsålen isolerer godt mot snøen og sammen med Gore-Tex-membranen, holder føttene seg tørre og komfortabelt varme under hele turen. Yttermaterialet i skoene er i tillegg spesialbehandlet for å avvise snø og skitt, noe som hjelper til med å holde føttene tørre og støvlene holder den lave vekten selv i våt snø. Denne modellen har en smalere passform tilpasset dameføtter.

Skostørrelseprodukt
3 499,-
2 799,-Medlem
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
3 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Alfa Combi Advance GTX W:
Vekt: 445 gram (38)
Skafthøyde: 17 cm (38)
Binding: Rottefella NNN

Farge
Sort
  • Alfas unike skisko er laget med vanntett og pustende Gore-Tex-membran og ekstra isolasjon i sålen som sikrer behagelige føtter hele turen.
  • Med Gore-Tex komfort er vannet blokkert mens svetten lett fordamper fra innsiden av støvelen. Det finnes flere varianter innen denne kategorien, og de er alle 100 % vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne. Alfa velger alltid en Gore-Tex-membran spesielt tilpasset brukene. Dette gir et tørt og behagelig klima for føttene i alt vær.
  • Innebygget ankelstøtte som ligger tett på ankelen for ekstra støtte.
  • Pustende ytterlag som beskytter mot snø og vann, lar svetten fordampe og holder føttene tørre og varme.
31304