Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Om DNTbutikken.no
 

DNTbutikken.no er Den Norske Turistforenings tilbud til sine medlemmer. Her får alle medlemmer et bredt utvalg av turklær og utstyr til 15 % rabatt på nesten alle varer (noen unntak gjelder). Du er selvsagt også hjertelig velkommen til å handle hos oss, selv om du ikke er medlem. 

Dagens nettbutikk driftes av Speider-Sport AS med lager i Fredrikstad. Speider-Sport eies av Norges Speiderforbund og har gode erfaringer med å forholde seg til frivillige og grupper/foreninger. Driften av nettbutikken skaper en royalty tilbake til DNT for alt medlemssalg, og er dermed en bidragsyter til økt aktivitet i DNT. 

 

I dntbutikken.no finner lag/ foreninger og hytter, det som tidligere ble betegnet som Internbutikken. Dvs kursmateriell, Barnas Turlag-produkter, DNT-kolleksjonen, samt alle andre logoprodukter, i tillegg til det meste annet av turutstyr. Tanken bak å samle alt er at det skal være enklere for alle å kun forholde seg til en leverandør, enten det er bestilling til et kurs, arrangement, til en hytte eller til videresalg i Tursenter/betjent hytte. 

 

Ved behov for spesialproduserte produkter kan dntbutikken.no være behjelpelige med dette, både med designprosessen (innenfor DNTs profil) og produksjon. Trykk på tekstil gjøres in-house og man kan derfor enkelt få egen logo/trykk på Bergans/Devold-produkter. 

For å handle som forening/ hytte trengs en spesialtilgang. Send oss en mail, så hjelper vi deg med det.


TUREN STARTER I TURSENTERET

Pr januar 2024, finnes det 13 DNT Tursentre rundt om i Norge. De som jobber i Tursentrene er eksperter innenfor turplanlegging, og gir gode råd om kart, utstyr og bekledning, i tillegg til hyttebooking og medlemskap.
Vareutvalget hos hvert Tursenter varierer og er ikke like bredt som i nettbutikken. Kontakt ditt nærmeste Tursenter direkte hvis du lurer på om de har en spesifik vare.

DNTbutikken og Tursentrene er medlemmer i Tursentersamarbeidet. Formålet til grupperingen er å være en arena for kompetanseutvikling på tursenterdrift, oppnå felles innkjøpsbetingelser hos leverandørene, samt drift av dntbutikken.no. Dette er med på å sikre at tursentrene og nettbutikken oppfattes som en felles organisasjon, -ett DNT.
Fokuset er å sikre god turveiledning og kompetanse i tursentrene, god kvalitet på varene og like verdier på tvers av tursentrene. 

Tursentersamarbeidet er åpent for alle foreninger med et tursenter som oppfyller satte krav og som er tilsluttet DNT. Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer.

 

DNTs merkevare og bærekraft

I likhet med resten av organisasjonen har også dntbutikken.no fokus på bærekraft og å ivareta merkevaren på en god måte. Det er derfor utformet noen retningslinjer for valg av produkter, og hvilke vurderinger som skal gjøres før det besluttes hvilke produkter vi selger og hva vi setter T'en på. Disse retningslinjene tar også hensyn til DNTs samarbeidspartnere. 

DNTbutikken er gjennom DNT Oslo og Omegn, Miljøfyrtårnsertifisert. 


Ta gjerne kontakt med oss, hvis du tror vi kan hjelpe deg som medlem, frivillig, hyttedriver eller lokal forening.

Kundeservice 67 22 33 33 (9-15)
info@dntbutikken.no