Hoftesekk med flaske Bergans Fløyen Hydration Belt 13751

Bergans Fløyen Hydration Belt 13751

Hoftesekk med flaske

Varenr.: 114581
Bergans Fløyen Hydration Belt er et superfunksjonelt drikkebelte spekket med smarte løsninger. Hoftesekken leveres med ergonomisk utformet flaske på 6 dl i horisontal posisjon for god vektfordeling. Flasken holdes på plass i beltet ved hjelp av en strikklås som du enkelt betjener med én hånd mens du er i aktivitet. Topplommen er tilpasset smarttelefonen din og har vindu i TPU-plast som gjør det mulig å operere berøringsskjermen uten å ta telefonen ut. Beltet har også en lomme for sikker og lydløs oppbevaring av nøkler og andre småting.
400,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul bør ordren, i følge Posten, sendes før 17.des.

Bergans Fløyen Hydration Belt:
Volum: Flaske 0,6 liter
Vekt: 300 gram
Farge
Grønn
  • Glidelåslomme på hoftebelte med en liten innvendig lomme for sikker og lydløs oppbevaring av nøkler og andre småting. Stor telefonlomme med vindu i TPU-plast – rommer komfortabelt iPhone 7+ med deksel.
  • Selvlukkende, regulerbar spenne.
  • BPA-fri drikkeflaske på 6 dl med ergonomisk grep og selvlukkende ventil. Flasken kan enkelt tas ut og festes i beltet med én hånd mens du løper.
  • Reflekspanel.
  • Nøkkelkrok.
  • Produktet inneholder bluesign godkjente materialer.
25244