Shorts til dame S Bergans Nordmarka Leaf Shorts W 38 22539 Shorts til dame S Bergans Nordmarka Leaf Shorts W 38 22539 Shorts til dame S Bergans Nordmarka Leaf Shorts W 38 22539

Bergans Nordmarka Leaf Shorts W 38 22539

Shorts til dame S

Varenr.: 127140
Bergans Nordmarka Leaf Light Shorts er en klassisk turshorts i en lett modell med jeanslignende passform. Det myke og slitesterke materialet er en blanding av resirkulert polyester fremstilt av PET-flasker, og økologisk bomull. Materialet er også svært komprimerbart, noe som gjør at det tar minst mulig plass i sekken eller kofferten. Bergans Nordmarka-kolleksjon er inspirert av klassikere, og som kombinerer tradisjonell og moderne design på en naturlig måte. Den ser og føles mer klassisk ut enn noen gang, og bruken av bærekraftige materialer har økt markant. Disse slitesterke produktene er utviklet for alle slags små eventyr i hverdagen, både ute i naturen og på byen. De har svært gode tekniske egenskaper samt en optimal passform som sikrer førsteklasses komfort. Hvis du vil nyte naturen med mindre avtrykk på miljøet, er Nordmarka-serien for deg.
Størrelseprodukt
1 199,-
-+
2 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Bergans Nordmarka Leaf Light Shorts Woman:
Vekt: 248 gram (38)
Materiale: 65 % resirkulert polyester og 35 % økologisk bomull

Farge
Oransje
  • Håndlommer. Lårlomme med trykknapp og klaff. Telefonlomme på innsiden av lårlommen. Baklommer.
  • Beltehemper.
  • Panelkonstruksjon i skrittet for å forhindre friksjon og gnaging på innsiden av lårene.

Vindtett materiale i resirkulert polyester og økologisk bomull med PFAS-fri impregnering. Resirkulert polyester sparer fossile ressurser og reduserer både energiforbruket og utslippet av drivhusgasser ved å bruke polyester fra PET-flasker. Dette reduserer også plastavfall. Økologisk bomull innebærer redusert bruk av kjemikalier som sprøytemidler i bomullsdyrkingen, og det benyttes ikke genmodifiserte planter. PFAS-fri WR: vannavstøtende finish uten bruk av skadelige kjemikalier. Produktet inneholder bluesign godkjente materialer og detaljer.

39325