Caps Bergans Nordmarka Snapback Cap 2616 Caps Bergans Nordmarka Snapback Cap 2616 Caps Bergans Nordmarka Snapback Cap 2616 Caps Bergans Nordmarka Snapback Cap 2616 Caps Bergans Nordmarka Snapback Cap 2616

Bergans Nordmarka Snapback Cap 2616

Caps

Varenr.: 128250
Nordmarka Snapback Cap er en kul og komfortabel snapback-caps som er designet for besvisste hoder som tenker på både naturen og stilen. Nordmarka-kolleksjonen er inspirert av Bergans klassikere, og som kombinerer tradisjonell og moderne design på en naturlig måte. Den ser og føles mer klassisk ut enn noen gang, og bruken av bærekraftige materialer har økt markant. Disse slitesterke produktene er utviklet for alle slags små eventyr i hverdagen, både ute i naturen og på byen. De har svært gode tekniske egenskaper samt en optimal passform som sikrer førsteklasses komfort. Hvis du vil nyte naturen med mindre avtrykk på miljøet, er Nordmarka-serien for deg.
399,-
-+
1 på lager.

Bergans Nordmarka Snapback Cap:
Vekt: 95 gram
Materiale: 98 % økologisk bomull og 2 % elastan. Økologisk bomull innebærer redusert bruk av kjemikalier som sprøytemidler i bomullsdyrkingen, og det benyttes ikke genmodifiserte planter.

Farge
Grå
40441