Skallbukse til dame XS Bergans Y MountainLine 3L Pants W 36 253 Skallbukse til dame XS Bergans Y MountainLine 3L Pants W 36 253 Skallbukse til dame XS Bergans Y MountainLine 3L Pants W 36 253

Bergans Y MountainLine 3L Pants W 36 253

Skallbukse til dame XS

Varenr.: 129747
Bergans Y MountainLine Breathe 3L Shell Bib Pants er en svært teknisk skallbukse med seler. Her får du førsteklasses ytelse i form av lav vekt og høy pusteevne i den kvaliteten og slitestyrken som røft fjellterreng krever, samtidig er den like komfortabel og pakkbar som en lett skallbukse. Med andre ord er dette det perfekte plagget for bratt fjellsport og krevende toppturer.
4 499,-
-+
3 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Bergans Y MountainLine Breathe 3L Shell Bib Pants Woman:
Vekt: 738 gram (38)
Materiale: Yttermateriale i 100 % resirkulert polyamid, Bega Membrane Breathe Pro og innside i 100 % resirkulert og løsningsfarget polyamid. Bega Membrane Breathe Pro: Høytytende hydrofil membranteknologi på høyeste nivå, med lett materiale. Vanntett, vindtett og svært pustende. Energibesparende takket være bruk av resirkulerte råmaterialer: >75 % mindre utslipp av drivhusgasser + 84 % lavere vannforbruk (sammenlignet med nyprodusert polyamid). For å sikre god ventilasjon er den øvre delen av smekken i softshellmateriale med 4-veisstretch og pustende egenskaper. Nedre kant er forsterket med Cordura-materiale. Produktet inneholder bluesign godkjente detaljer.

Farge
  • Grå
  • Sort

Fra midjen og ned er buksen laget i 100 % resirkulert polyamid. Dette er et smidig og lett materiale som i kombinasjon med vår Bega Membrane Breathe Pro-teknologi, gir overlegen værbeskyttelse og pusteevne. Den øvre delen av buksa er laget i svært pustende softshell-materiale og har et lavt snitt, begge deler for å sikre god ventilasjon. Selenes ergonomiske utforming sikrer både full bevegelsesfrihet og komfort ved bæring av sekk, også her har vi valgt et materiale som sikrer høy luftgjennomstrømning. Glidelåsene som løper i full lengde på yttersiden har fire dragere, dette gjør det raskt og enkelt å bestemme ventilasjonsnivå etter hvor aktiv du er. Glidelåsedragerne er utformet slik at du lett får tak i dem med meg hansker eller votter på hendene. Sideglidelåsene gir også buksa drop seat-funksjon. En annen smart funksjon er zip-off gamasjene inne i bena som enkelt kan fjernes hvis du ønsker å prioritere lav vekt foran beskyttelse (sparer 117 gram). Nederst på innsiden av bena er det også en strammefunksjon, slik at du kan tilpasse buksene til størrelsen på støvlene dine. To romslige lommer for diverse utstyr er praktisk plassert på hvert lår. For å holde orden på alle småting har vi plassert en mindre lomme for smarttelefon inne i den store lommen. Vi har også plassert en liten lomme opp på bib-delen av buksen. Alle lommene har festekrok, for ekstra sikring av småting.

  • Sideglidelåser i full lengde med fire glidelåsdragere på begge sider gir uendelige ventilasjonsmuligheter og gjør det enklere å ta buksen på og av, selv med skistøvlene på. Drop seat-funksjon.
  • Lårlommer med glidelås og volumfold. Lomme i mesh inne i høyre lårlomme, der du kan oppbevare mobilen din sikkert og lett tilgjengelig. Frontlomme i mesh og med glidelås. Nøkkelkrok på innsiden av alle lommene for sikring av eiendelene dine.
  • Normal passform, utviklet med tanke på lag-på-lag påkledning.
  • Avtakbare snøgamasjer med glidelås, borrelås og trykknapp.
  • Regulerbare, faste og pustende bukseseler med spenner foran og plassert slik at de ikke er i veien for ryggsekken.
  • Glidelås i gylfen, med klaff både foran og bak glidelåsen.
  • Stormklaff bak ventilasjonsglidelåsene i sidene.
  • Panelkonstruksjon i skrittet for å forhindre friksjon og gnaging på innsiden av lårene.
  • Formsydd kneparti.
  • Ekstra stor forsterkning nederst på bena og ekstra forsterkning på innsiden av bena.
  • Klaff med trykknapp på bena gir mulighet for stramming når du beveger deg under vanskelige forhold.
  • Skolissekrok foran på bena, slik at du kan feste buksene til støvlene dine.
  • Gripvennlige glidelåsdragere.
  • Refleksdetaljer.
41952