Bålbrenner med batteri BioLite CampStove 2 Bålbrenner med batteri BioLite CampStove 2 Bålbrenner med batteri BioLite CampStove 2 Bålbrenner med batteri BioLite CampStove 2 Bålbrenner med batteri BioLite CampStove 2 Bålbrenner med batteri BioLite CampStove 2

BioLite CampStove 2

Bålbrenner med batteri

Varenr.: 189720
BioLite CampStove 2 er en kan du samtidig lage et varmt måltid og lade batteriene i skogen, uten å dra med deg ekstra brennstoff. Dette er en genial brenner som fyres på småkvister og greiner – utrolig effektiv forbrenning med innebygget vifte. Leveres med BioLigte FlexLight-fleksibelt USB-lys!
1 899,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

BioLite CampStove 2:
Koketid 1 liter: 4,5 minutter
Brennerforbruk: ca. 46 gram tre per 1 liter vann
Vekt: 935 gram
Batteri: 2600 mAh
Mål: 210 x 127 (Ø) mm
Innganger: Micro USB
Utganger: 2 A USB
3 W / 5 V

Modell 2 har forbedret strøm-utput, LED-indikatorer og forbedret brukerkontroll. Biolite er en kompakt liten USB-lader og turovn, der fyringsmaterialet er naturlig biomasse, kvist og småved. I tillegg er det en ladeenhet for produkter som kan lades over USB (lykter, telefoner, kamera osv). Varmen fra ovnen skaper elektrisitet som driver en fyringsvifte, som ytterligere forbedrer forbrenningen. Overskuddselektrisiteten sendes til USB-porten, og kan benyttes til å lade opp elektronisk utstyr.

Inkluderer:

  • Bio Lite CampStove 2
  • BioLite FlexLight (fleksibelt USB-lys)
  • Tennbriketter
  • Pakkpose
  • Micro USB-kabel
  • Instruksjoner

Når det er full fyr på bålet, setter du gryten over og begynner på matlagingen. Fyll på med kvist og kvast underveis, hvis matlagningen består av mer enn å koke vann. Brenneren har mulighet til å velge mellom to styrker/nivåer på viften. Etter ca. 10 minutters brenntid er den klar til å lade mobiltelefonen, kamera eller annet utstyr som kan lades via USB.

BioLite gir følelsen av et godt gammeldags bål og er derfor den hyggeligste brenneren vi har brukt. Knitrelyder og flammene som slikker opp av brenneren som simpelthen skriker etter marshmallows.

Når det er tid for å pakke sammen, legges det oransje batteriet inn i selve brenneren og det hele samles i den medfølgende posen. Da fyller den kun litt mer volum enn én 1 liters drikkeflaske fra Nalgene.

Største størrelsen på gryter bør ikke være over 25,4 cm og ikke veie mer enn 3,6 kg. Det medfølger et lille stativ til helt små gryter, som ellers ville falt ned i brenneren.

Vår erfaring

  • Unngå blader siden de ryker alt for mye.
  • Grankongler virker fantastisk bra.
  • Plasser alltid brenneren så vinden ikke blåser flammen mot det orange batteriet.
  • Ingen brennere fungere godt i regnveær, men med denne må du være ekstra forsiktig med tanke på skjerming av batteriet.

BioLite utvikler en større utgave av CampStove til bosetninger i utviklingsland, hvor adgangen til elektrisitet ofte er svært dårlig. Dette arbeidet støttes igjennom salget av BioLite CampStove.


7246