Brille Bliz Active Luna 3 MattBlack

Bliz Active Luna 3 MattBlack

Brille

Varenr.: 116886
Bliz Active Luna er en brille som passer til alle. Med sine klassiske linjer og tidløse følelse er denne hybriden et trygt valg for enhver anledning, enten du vil føle deg sporty eller bare vil slappe av i solen. Den er utstyrt med uknuselige polykarbonat glass, 100 % UVA- og UVB-beskyttelse og så vel som den beste anti-duggbeskyttelsen. Luna er laget i et robust og lett materiale. Perfekt når du vil bruke briller i en lengre periode. Stenger og nesestykket har også blitt utstyrt med friksjonsgummi for en sikker plassering på hodet.
FargeproduktBliz 10 Black
Brille Bliz Active Luna 3 MattBlack
Brille Bliz Active Luna 3 MattBlack
699,-
594,-Medlem
-+
9 på lager.

Trenger du gaveidéer? Hva med gavemedlemskap i Den Norske Turtistforening, gavekort i nettbutikken eller noe nyttig fra gavesiden vår?

Bliz Active Luna 3:
Linse: Lysgjennomtrengning 16 % / Dempingsgrad 3 (NF EN ISO 12312-1 2013)
Vekt: 26 gram
Mål: Bredde 131 mm
  • 100 % UV-beskyttelse. Bliz Active Eyewear beskytter øyene dine effektivt mot skadelige UVA og UVB-stråler.
  • Linsene er laget av uknuselig polykarbonat som er 10 ganger mer slagfast enn plast- eller glasslinser og gir den høyeste grad av beskyttelse.
  • Fusion Lens Tech er standardglasset i Bliz Actives-produktlinje. Den leverer perfekt kurve, maks UV-beskyttelse, er uknuselig og i noen tilfeller multicoating eller polarisering i ett glass.
  • Grilamid TR90 er et svært fleksibelt høyteknologisk materiale som gir veldig lav vekt og ypperlig ytelse under alle værforhold.
  • Nesepute i myk gummi for ekstrem komfort og optimal passform rundt nesen.
Brille Julbo Alpha Spectron 1 Black
1 299,-
1 104,-
Kjøp
28678