Brille Bliz Active Fusion 3 MattWhite

Bliz Active Fusion 3 MattWhite

Brille

Varenr.: 116890
Bliz Active Fusion er en unik modell med avanserte tekniske egenskaper og optimal komfort. Den er meget lett, og har i tillegg mulighet for å fjerne den nederste del av rammen under linsene for å skape mer ventilasjon og en bredere synsvinkel. Både neseputene og stengene er justerbare. Den brede sylinderformede linsen er ventilert og maksimerer synsfeltet. Fusion er utstyrt med en type linse med høy optisk kvalitet som sikrer klart syn i ulike værforhold. Dette produktet er det perfekte valg for sykling, ski og andre krevende aktiviteter. Fusion er riktig for deg som verdsetter kvalitet og har høye ambisjoner.
1 110,-
-+
3 på lager.
Bliz Active Fusion 3:
Linse: Lysgjennomtrengning 14 % / Dempingsgrad 3 (NF EN ISO 12312-1 2013)
Vekt: 36 gram
Mål: Bredde 130 mm
Farge
Hvit

Fusion er en unisexmodell som er best designet for middels til større ansiktsformer. Mulighetene for å tilpasse brillene etter behov er uendelig. Brillene har en såkalt Jawbone-teknologi som gjør at du kan justere både synsvinkel og utseende. Funksjonalitet og komfort er av aller beste kvalitet. Fusion er utviklet for svært krevende aktiviteter som sykling, ski og multisport hvor både amatør- og eliteutøvere setter store krav i forhold til kvalitet på sitt utstyr. Resultatet er en modell som er spesialtilpasset dine behov slik at du alltid kan prestere på maksimalt nivå. Om du verdsetter kvalitet og misliker kompromisser – er Fusion valget for deg.

Linseinformasjon

Fusion er utstyrt med en såkalt Hydro Lens Technology og en X-PC linse med høy optisk kvalitet for å sikre et tydelig og skarpt syn under ulike værforhold. Linsen har full UV beskyttelse, minimal refraksjon, anti-ripe belegg og hydrofobe egenskaper. I tillegg så har Fusion smart ventilasjon som sammen men linsen gjør deg klar for enhver utfordring.

Materiale

Fusion er laget av materialet Grilamid TR90 som er et høyteknisk materiale som er meget lettvektig og har god fleksibilitet.

Tilpasningsmuligheter

Fusion er enkel å tilpasse til dine behov. Ta av Jawbone-rammen på din løpetur på morgenen og nyt naturen med full synsvinkel. Ha rammen på når du sykler i ujevnt terreng for full beskyttelse. Fusion er spesielt designet for å passe ulike ansiktsformer. Stengene er laget av et bøyelig materiale for optimal tilpasning. Neseputene kan også justeres etter behov. I tillegg er linsene avtakbar slik at man enkelt kan bytte linsefarger og filterkategorier (kan kjøpes separat).

28682