Brille Bliz Active Hybrid 3 ShinyBlack

Bliz Active Hybrid 3 ShinyBlack

Brille

Varenr.: 116894
Bliz Active Hybrid er en brille som er perfekt for sykling og andre krevende sporter utendørs. Den har en høyere ramme som beskytter mot vind og tilbyr topp ytelse. Du får en perfekt kombinasjon av stil, komfort og versatilitet. Hybrid er utstyrt med en type linse med høy optisk kvalitet for å sikre et sylskarpt syn. Den kommer også med to ekstra par linser: en klar linse og en kontrastlinse, slik at du alltid er beredt uansett værforhold. Ofte brukt i konkurranser på profesjonelt nivå.
990,-
-+
2 på lager.
Bliz Active Hybrid 3:
Linse: Lysgjennomtrengning 14 % / Dempingsgrad 3 (NF EN ISO 12312-1 2013)
Vekt: 30 gram
Mål: Bredde 135 mm
Farge
Sort

Hybrid er resultatet av mange års forbedring og finjustering. Etter lansering ble Hybrid raskt en favoritt blant syklister og høyt elsket av både amatører og eliteutøvere. Den høye rammen gir god beskyttelse mot vind slik at du kan yte på høyeste nivå. Naturligvis er det ikke bare når du sykler at Hybrid kan hjelpe deg å se mer klart, det er en meget fleksibel modell som passer like bra til andre typer sport.  Testet, bevist og utviklet – hybrid er et opplagt valg for de som verdsetter kvalitet på sitt utstyr.

Linseinformasjon

Hybrid er utstyrt med en såkalt Hydro Lens Technology, en X-PC linse med høy optisk kvalitet for å sikre et tydelig og skarpt syn under ulike værforhold. Den kommer også med to ekstra par linser: en klar linse og en kontrast-linse. Linsene har full UV-beskyttelse, minimal refraksjon, anti-ripe belegg og hydrofobe egenskaper.

Materiale

Hybrid er laget av materialet Grilamid TR90 noe som gjør at den er svært lettvektig. De veier så lite som 30 gram. Grilamid TR90 har fordelen av å være komfortable både i varme og kalde forhold.

Tilpasningsmuligheter

Ikke alle ansiktsfasonger er like. Derfor er Hybrid designet med justerbare neseputer og justerbare stenger. Dermed er det ingen problem å finne den perfekte passformen. Bytt linse etter behov, Hybrid kommer med to ekstra linser – en klar linse og en kontrastlinse slik at du er beredt uansett værforhold.

28686