Brille Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin Brille Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin Brille Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin Brille Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin Brille Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin Brille Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin Brille Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin Brille Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin Brille Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin Brille Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin Brille Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin Brille Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin Brille Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin

Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin

Brille

Varenr.: 116898

Bliz Active Matrix Small er en modell som er perfekt til sykling, langrenn og andre multisporter. Den har en bred sylindrisk synsvinkel og smart ventilasjon som sørger for best mulig syn til enhver tid. Matrix er utstyrt med en linse av høy optisk kvalitet for et sylskarpt syn i ulike værforhold. Brillene byr på topp komfort da de har både justerbare neseputer og stenger. Laget for aktiviteter som krever høy prestasjon.

FargeproduktBliz 49 MattPowderPink
Brille Bliz Active Matrix 3 Small Black
Brille Bliz Active Matrix 3 Small MattPowderPin
899,-
764,-Medlem
-+
3 på lager.

Trenger du gaveidéer? Hva med gavemedlemskap i Den Norske Turtistforening, gavekort i nettbutikken eller noe nyttig fra gavesiden vår?

Bliz Active Matrix 3 Small:
Linse: Lysgjennomtrengning 14 % / Dempingsgrad 3 (NF EN ISO 12312-1 2013)
Vekt: 32 gram
Mål: Bredde 125 mm
Farge
Rosa

Matrix er modellen hvor ytelse og holdning er kjerneverdier. En modell som er tilgjengelig i en rekke heftige fargekombinasjoner, med nulltoleranse når det kommer til funksjonalitet. Matrix er en unisex-modell som passer til de fleste ansiktsformer. Ta på deg krevende utfordringer med selvtillit. Du kan stole på at Matrix tilbyr mye! Fantastisk komfortable å ha på, uslåelig synsfelt – og sist men ikke minst – beundringsverdige blikk fra folkene rundt deg.

Linseinformasjon

Matrix is utstyr med en såkalt Hydro Lens Technology, en X-PC linse med høy optisk kvalitet for å sikre et tydelig og skarpt syn under ulike værforhold. Linsen har full UV-beskyttelse, minimal refraksjon, anti-ripe belegg og hydrofobe egenskaper.

Materiale

Matrix er laget av materialet Grilamid TR90, et materiale som tilbyr uslåelig fleksibilitet og er svært lettvektig. Matrix veier kun 34 gram. Det høyteknologiske materialet har fordelen av å være komfortable både i varme og kalde forhold.

Tilpasningsmuligheter

Med Matrix er det enkelt å finne den riktige passformen. Du er alltid beredt på neste utfordring. Justerbare stenger og neseputer sørger for å optimal komfort og at de alltid sitter godt på plass. Linsene kan enkelt byttes ut til en annen farge eller en annen filterkategori (kan kjøpes separat).

Brille Julbo Alpha Spectron 1 Black
1 299,-
1 104,-
Kjøp
28690