Brille Bliz Active Motion 3 ShinyWhite

Bliz Active Motion 3 ShinyWhite

Brille

Varenr.: 116900

Bliz Active Motion er en sportsbrille som tar favorittidrettene dine til nye dimensjoner. Dens enkelhet, allsidighet og nesten universelle passform gjør den til et av Blizs mest populære design. Den har myke og justerbare nesestykker, og friksjonsgummi på stengene som gir lettvektskomfort. Juster sportsbrillene slik at de er nær ansiktet ditt for vindavvisning i høyhastighetsidretter som sykling eller litt lenger fra ansiktet for ventilasjon som trengs i idretter med middels hastighet som løping eller langrenn.

399,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du sikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Varer kjøpt i november og desember har utvidet bytterett ut januar 2024.

Vi pakker og sender helt frem til 22.des, men skal du ha pakken i tide før jul, bør ordren i følge Posten, sendes før 17.des.

Bliz Active Motion:
Linse: Lysgjennomtrengning 10 % / Dempingsgrad 3 (NF EN ISO 12312-1 2013)
Vekt: 26 gram
Mål: Bredde 132 mm

Farge
Hvit
  • 100 % UV-beskyttelse. Bliz Active Eyewear beskytter øyene dine effektivt mot skadelige UVA og UVB-stråler.
  • Linsene er laget av uknuselig polykarbonat som er ti ganger mer slagfast enn plast- eller glasslinser og gir den høyeste grad av beskyttelse.
  • Bliz Fusion Lens Tech er standardglasset i Bliz Actives produktlinje. Den leverer perfekt kurve, maks UV-beskyttelse, er uknuselig og i noen tilfeller multicoating eller polarisering i ett glass.
  • Sterkt, lettvekts materiale - perfekt når du vil bruke brillene over lengre tid.
  • Nesepute i myk gummi for ekstrem komfort og optimal passform rundt nesen.
28692