Hardangervidda Nord Calazo Hardangervidda Nord Hardangervidda Nord Calazo Hardangervidda Nord Hardangervidda Nord Calazo Hardangervidda Nord Hardangervidda Nord Calazo Hardangervidda Nord Hardangervidda Nord Calazo Hardangervidda Nord

Calazo Hardangervidda Nord

Hardangervidda Nord

Varenr.: 122181

Calazo Turkart Hardangervidda Nord i målestokk 1:50 000 dekker den nordlige delen av Hardangervidda mellom hyttene Litlos og Mårbu i sør og riksvei 7 i nord, med kartvisninger på både for- og baksiden. Det er en del av den moderne kartserien fra Calazo, hvor de blant annet brukte detaljerte flyfoto til å korrigere alle stier i området. Kartet dekker alle de mest populære fjellområdene, merkede turruter i området, DNT-hytter og private overnattingshytter. Det fungerer like godt om vinteren med merkede vinterruter og preparerte skiløyper. Klassiske turmål som. Rauhelleren, Sandhaug og lett tilgjengelige turer til Vøringsfossen og Halnekollen, er med.

199,-
169,-Medlem
-+
20+ på lager.

Kartet er beregnet for bruk året rundt og har også ruter for fotturer. Det er laget i materialet Tyvek, som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

34348