Hardangervidda Vest Calazo Hardangervidda Vest Hardangervidda Vest Calazo Hardangervidda Vest Hardangervidda Vest Calazo Hardangervidda Vest Hardangervidda Vest Calazo Hardangervidda Vest Hardangervidda Vest Calazo Hardangervidda Vest

Calazo Hardangervidda Vest

Hardangervidda Vest

Varenr.: 122182

Calazo Turkart Hardangervidda Vest Trolltunga & Folgefonna i målestokk 1:50 000 dekker den vestre delene av Hardangervidda, Sørfjorden og Folgefonna nasjonalpark, med kartvisninger på både for- og baksiden. Det er en del av den moderne kartserien fra Calazo, hvor de blant annet brukte detaljerte flyfoto til å korrigere alle stier i området. Kartet dekker alle de mest populære fjellområdene, merkede turruter i området, DNT-hytter og private overnattingshytter. Det fungerer like godt om vinteren med merkede vinterruter og preparerte skiløyper. Populære turmål som Trolltunga, Søtefossen og Hårteigen (1690 moh.).

199,-
169,-Medlem
-+
4 på lager.

Kartet er beregnet for bruk året rundt og har også ruter for fotturer. Det er laget i materialet Tyvek, som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

34349