Romsdalen & Eikesdalen Calazo Romsdalen Eikesdalen Romsdalen & Eikesdalen Calazo Romsdalen Eikesdalen Romsdalen & Eikesdalen Calazo Romsdalen Eikesdalen Romsdalen & Eikesdalen Calazo Romsdalen Eikesdalen Romsdalen & Eikesdalen Calazo Romsdalen Eikesdalen

Calazo Romsdalen Eikesdalen

Romsdalen & Eikesdalen

Varenr.: 122186

Calazo Turkart Romsdalen & Eikesdalen i målestokk 1:50 000 dekker hele Romsdalen og Eikesdalen med kartvisninger på både for- og baksiden. Det er en del av den moderne kartserien fra Calazo, hvor de blant annet brukte detaljerte flyfoto til å korrigere alle stier i området. Kartet dekker alle de mest populære fjellområdene, merkede turruter i området, DNT-hytter og private overnattingshytter, og fungerer like godt om vinteren med merkede vinterruter og preparerte skiløyper. Romsdalen og Eikesdalen har høye, bratte fjell og typisk alpint preg. Her er noen av Norges mest klassiske turmål som Romsdalseggen, Trollveggen, Trollstigen og Mardalsfossen.

199,-
169,-Medlem
-+
10 på lager.

Kartet er beregnet for bruk året rundt og har også ruter for fotturer. Det er laget i materialet Tyvek, som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

34353