Tafjordfjella & Reinheimen Calazo Tafjordfjella Reinheimen Tafjordfjella & Reinheimen Calazo Tafjordfjella Reinheimen Tafjordfjella & Reinheimen Calazo Tafjordfjella Reinheimen Tafjordfjella & Reinheimen Calazo Tafjordfjella Reinheimen Tafjordfjella & Reinheimen Calazo Tafjordfjella Reinheimen

Calazo Tafjordfjella Reinheimen

Tafjordfjella & Reinheimen

Varenr.: 122187

Calazo Turkart Tafjordfjella & Reinheimen i målestokk 1:50 000 dekker Tafjordfjella & Reinheimen med kartvisninger på både for- og baksiden. Det er en del av den moderne kartserien fra Calazo, hvor de blant annet brukte detaljerte flyfoto til å korrigere alle stier i området. Kartet dekker alle de mest populære fjellområdene, med hytter som drives både av DNT og andre aktører. Det viser også markerte turruter i området, og fungerer like godt om vinteren med merkede vinterruter og preparerte skiløyper. Tafjordfjella og Reinheimen er et av de største uberørte høgfjellsområdene i Sør-Norge og oppholdssted for villrein. Her er klassiske turmål som Reindalseter, Pyttbua og Puttegga (1999 moh).

199,-
169,-Medlem
-+
6 på lager.

Kartet er beregnet for bruk året rundt og har også ruter for fotturer. Det er laget i materialet Tyvek, som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

34354