Rondanemassivet Calazo Rondanemassivet Rondanemassivet Calazo Rondanemassivet Rondanemassivet Calazo Rondanemassivet Rondanemassivet Calazo Rondanemassivet Rondanemassivet Calazo Rondanemassivet

Calazo Rondanemassivet

Rondanemassivet

Varenr.: 122189

Calazo Høyfjellskart Rondanemassivet i målestokk 1:25 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over Rondanemassivet. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer ­fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer virkeligheten. Et kart i målestokk 1:25 000 er nyttig for deg som for eksempelvis planlegger en topptur til Høgronden (2118 moh.) eller Rondslottet (2178 moh.). Kartet vil også kunne brukes av deg som ønsker å forlate merkede stier for å utforske egne ruter i høyfjellet.

199,-
169,-Medlem
-+
11 på lager.

Et kart i målestokk 1:25 000 gir god støtte til deg som går på topptur, driver med brevandring eller på andre måter forlater de merkede stiene i dalbunnen og finner egne ruter oppe i høyfjellet. Det er laget i materialet Tyvek, som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

34356