Jotunheimen Smørstabbstindan & Leirvassb Calazo Jotunheimen Smørstabbstindan Leir Jotunheimen Smørstabbstindan & Leirvassb Calazo Jotunheimen Smørstabbstindan Leir Jotunheimen Smørstabbstindan & Leirvassb Calazo Jotunheimen Smørstabbstindan Leir Jotunheimen Smørstabbstindan & Leirvassb Calazo Jotunheimen Smørstabbstindan Leir Jotunheimen Smørstabbstindan & Leirvassb Calazo Jotunheimen Smørstabbstindan Leir

Calazo Jotunheimen Smørstabbstindan Leir

Jotunheimen Smørstabbstindan & Leirvassb

Varenr.: 122191

Calazo Høyfjellskart Jotunheimen Smørstabbstindan & Leirvassb i målestokk 1:25 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over Jotunheimen. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer ­fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer virkeligheten. Kartet er nyttig for deg som planlegger en topptur til Store Smørstabbtinden (2208 moh.), Loftet (2170 moh.) eller Kyrkja (2032 moh.). Kartet vil også kunne brukes av dem som ønsker å forlate merkede stier for å utforske egne ruter i høyfjellet.

199,-
169,-Medlem
-+
11 på lager.

Et kart i målestokk 1:25 000 gir god støtte til deg som går på topptur, driver med brevandring eller på andre måter forlater de merkede stiene i dalbunnen og finner egne ruter oppe i høyfjellet. Det er laget i materialet Tyvek, som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

34358