Isfjorden Eresfjord Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Romsdalen Isfjorden Eresfjord Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Romsdalen Isfjorden Eresfjord Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Romsdalen Isfjorden Eresfjord Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Romsdalen Isfjorden Eresfjord Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Romsdalen

Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Romsdalen

Isfjorden Eresfjord

Varenr.: 122193

Calazo Høyfjellskart Romsdalen Isfjorden & Eresfjord i målestokk 1:25 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over området rundt Romsdalen. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer ­fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer virkeligheten. Perfekt for deg som planlegger en tur over Romsdalseggen eller en topptur til Kyrkjetaket (1439 moh.). Kartet er også til god hjelp for deg som ønsker å forlate merkede stier for å utforske egne ruter i høyfjellet.

225,-
-+
9 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

  • Kart i målestokk 1:25 000 gir god støtte til deg som går på topptur, driver med brevandring eller på andre måter forlater de merkede stiene i dalbunnen og finner egne ruter oppe i høyfjellet.
  • Kartene fra Calazo er laget for helårsbruk i materialet Tyvek, som tåler vann og er rivesikkert.

Kart fra Calazo

Calazo er en svensk kartprodusent som også har veldig gode kart over populære norske turområder. Calazo bruker blant annet detaljerte flyfoto til å korrigere alle stier i området. Både DNTs hytter og private hytter er med, samt merkede vandringsruter i området. Fungerer like godt om vinteren med merkede vinterruter og preparerte skiløyper.
Kartene er prodsert på Tyvek papir som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

34360