Romsdalen Isfjorden & Eresfjord Calazo Romsdalen Isfjorden Eresfjord Romsdalen Isfjorden & Eresfjord Calazo Romsdalen Isfjorden Eresfjord Romsdalen Isfjorden & Eresfjord Calazo Romsdalen Isfjorden Eresfjord Romsdalen Isfjorden & Eresfjord Calazo Romsdalen Isfjorden Eresfjord Romsdalen Isfjorden & Eresfjord Calazo Romsdalen Isfjorden Eresfjord

Calazo Romsdalen Isfjorden Eresfjord

Romsdalen Isfjorden & Eresfjord

Varenr.: 122193

Calazo Høyfjellskart Romsdalen Isfjorden & Eresfjord i målestokk 1:25 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over området rundt Romsdalen. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer ­fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer virkeligheten. Perfekt for deg som planlegger en tur over Romsdalseggen eller en topptur til Kyrkjetaket (1439 moh.). Kartet er også til god hjelp for deg som ønsker å forlate merkede stier for å utforske egne ruter i høyfjellet.

199,-
169,-Medlem
-+
5 på lager.

Et kart i målestokk 1:25 000 gir god støtte til deg som går på topptur, driver med brevandring eller på andre måter forlater de merkede stiene i dalbunnen og finner egne ruter oppe i høyfjellet. Det er laget i materialet Tyvek, som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

34360