Jotunheimen Galdhøpiggen & Glittertinden Calazo Jotunheimen Galdhøpiggen Glittert Jotunheimen Galdhøpiggen & Glittertinden Calazo Jotunheimen Galdhøpiggen Glittert Jotunheimen Galdhøpiggen & Glittertinden Calazo Jotunheimen Galdhøpiggen Glittert Jotunheimen Galdhøpiggen & Glittertinden Calazo Jotunheimen Galdhøpiggen Glittert Jotunheimen Galdhøpiggen & Glittertinden Calazo Jotunheimen Galdhøpiggen Glittert

Calazo Jotunheimen Galdhøpiggen Glittert

Jotunheimen Galdhøpiggen & Glittertinden

Varenr.: 122194

Calazo Høyfjellskart Jotunheimen Galdhøpiggen & Glittertinden i målestokk 1:25 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over Jotunheimen. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer ­fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer virkeligheten. Perfekt for deg som planlegger å bestige Galdhøpiggen (2469 moh.) eller Glittertinden (2452 moh.). Kartet vil også kunne brukes av deg som ønsker å forlate merkede stier for å utforske egne ruter i høyfjellet.

199,-
169,-Medlem
-+
7 på lager.

Et kart i målestokk 1:25 000 gir god støtte til deg som går på topptur, driver med brevandring eller på andre måter forlater de merkede stiene i dalbunnen og finner egne ruter oppe i høyfjellet. Det er laget i materialet Tyvek, som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

34361