Romsdalen Trolltinden og Høgstolen Calazo Romsdalen Trolltinden Høgstolen Romsdalen Trolltinden og Høgstolen Calazo Romsdalen Trolltinden Høgstolen Romsdalen Trolltinden og Høgstolen Calazo Romsdalen Trolltinden Høgstolen Romsdalen Trolltinden og Høgstolen Calazo Romsdalen Trolltinden Høgstolen Romsdalen Trolltinden og Høgstolen Calazo Romsdalen Trolltinden Høgstolen

Calazo Romsdalen Trolltinden Høgstolen

Romsdalen Trolltinden og Høgstolen

Varenr.: 122196

Calazo Høyfjellskart Romsdalen Trolltinden & Høgstolen i målestokk 1:25 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over området rundt Romsdalen. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer ­fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer virkeligheten. Perfekt for deg som planlegger en tur til Store Trolltinden (1788 moh.) eller Nonstinden (1572 moh.). Kartet vil også kunne brukes av de som ønsker å forlate merkede stier for å utforske egne ruter i høyfjellet.

199,-
169,-Medlem
-+
17 på lager.

Visste du at medlemmer av Den Norske Turistforening får 15 % rabatt på nesten alle varer? Bli medlem du også!

Et kart i målestokk 1:25 000 gir god støtte til deg som går på topptur, driver med brevandring eller på andre måter forlater de merkede stiene i dalbunnen og finner egne ruter oppe i høyfjellet. Det er laget i materialet Tyvek, som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

34363