Jotunheimen Besseggen & Bygdin Calazo Jotunheimen Besseggen Bygdin Jotunheimen Besseggen & Bygdin Calazo Jotunheimen Besseggen Bygdin Jotunheimen Besseggen & Bygdin Calazo Jotunheimen Besseggen Bygdin Jotunheimen Besseggen & Bygdin Calazo Jotunheimen Besseggen Bygdin

Calazo Jotunheimen Besseggen Bygdin

Jotunheimen Besseggen & Bygdin

Varenr.: 122197

Calazo Høyfjellskart Jotunheimen Besseggen & Bygdin i målestokk 1:25 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over Jotunheimen. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer ­fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer virkeligheten. Perfekt for deg som planlegger en tur over Besseggen, en topptur til Tjønnholstinden (2331 moh.) eller til Kalvehøgde (2209 moh.). Kartet vil også kunne brukes av deg som ønsker å forlate merkede stier for å utforske egne ruter i høyfjellet.

199,-
169,-Medlem
-+
8 på lager.

Et kart i målestokk 1:25 000 gir god støtte til deg som går på topptur, driver med brevandring eller på andre måter forlater de merkede stiene i dalbunnen og finner egne ruter oppe i høyfjellet. Det er laget i materialet Tyvek, som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

34364