Trondheim & Malvikmarka Calazo Trondheim & Malvikmarka Trondheim & Malvikmarka Calazo Trondheim & Malvikmarka Trondheim & Malvikmarka Calazo Trondheim & Malvikmarka

Calazo Trondheim & Malvikmarka

Trondheim & Malvikmarka

Varenr.: 122612

Calazo Trondheim & Malvikmarka i målestokk 1:25 000. Trondheim, Malvik og Stjørdal er omkranset av flotte friluftsområder for turer i skogen, på fjellet og ved sjøen hele året. I Bymarka så vel som i Mostadmarka, Jonsvannsmarka og i Malvikmarka er det stier og skispor på kryss og tvers, oppkjørte skiløyper om vinteren og godt merka turruter for sommeren. Pilegrimsledene kommer fra alle himmelretninger og peker mot Nidarosdomen. Godt inntegnet på kartet er bl.a. også badeplasser, rekreasjonsområder med universell utforming og populære toppturer og utsiktspunkter.

199,-
169,-Medlem
-+
15 på lager.

Calazo Trondheim & Malvikmarka:
Kartserie: Stikart
Målestokk: 1:50 000
Utgitt 2022

Kartet Trondheim og Malvikmarka er utgitt av Calazo förlag, etter innspill fra sentrale tur- og friluftlivsaktører i regionen. Dette er en del av en moderne kartserie der terrenginformasjonen er basert på laserskanning fra fly, noe som gir stor detaljrikdom med et nesten tredimensjonalt inntrykk. Kartet har med alle merkede turruter, skiløyper, badeplasser og kajakkutleie i hele dekningsområdet, og er beregnet på helårsbruk.

34779