Høgruta Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Jotunheime Høgruta Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Jotunheime Høgruta Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Jotunheime

Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Jotunheime

Høgruta

Varenr.: 128009
Calazo Høyfjellskart Jotunheimen Høgruta i målestokk 1:25 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over området rundt Høgruta i Jotunheimen. Høgruta i Jotunheimen er en alpin langtur på ski gjennom selve hjertet av det mest alpine fjellområdet i Norge. Som Norges svar på Haute route går denne turen på fem dagsetapper fra Bessheim/Gjendesheim via Memurubu, Glitterheim, Spiterstulen, Leirvassbu til Krossbu. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer ­virkeligheten. Kartet beskriver Jotunheimen svært detaljert, og skaper gode forutsetninger for alpine toppturer. Den originale Høgruta fra 2014 er ritet inn på kartet, likeså ulike alternativer som ofte er brukt.
225,-
-+
13 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Calazo Høyfjellskart Jotunheimen Høgruta:
Målestokk: 1:25 000
Kjente steder på kartet: Gjendesheim, Bessheim, Memurubu, Glitterheim, Spiterstulen, Leirvassbu og Krossbu
ISBN: 9789189541177

  • Kart i målestokk 1:25 000 gir god støtte til deg som går på topptur, driver med brevandring eller på andre måter forlater de merkede stiene i dalbunnen og finner egne ruter oppe i høyfjellet.
  • Kartene fra Calazo er laget for helårsbruk i materialet Tyvek, som tåler vann og er rivesikkert.

Kart fra Calazo

Calazo er en svensk kartprodusent som også har veldig gode kart over populære norske turområder. Calazo bruker blant annet detaljerte flyfoto til å korrigere alle stier i området. Både DNTs hytter og private hytter er med, samt merkede vandringsruter i området. Fungerer like godt om vinteren med merkede vinterruter og preparerte skiløyper.
Kartene er prodsert på Tyvek papir som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

40200