Frostisen Nuorjjovárri Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Narvik Frostisen Nuorjjovárri Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Narvik Frostisen Nuorjjovárri Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Narvik

Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Narvik

Frostisen Nuorjjovárri

Varenr.: 128011
Calazo Høyfjellskart Narvik Frostisen og Nuorjjovárri i målestokk 1:25 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over Frostisen og Nuorjjovárri. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer ­fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer virkeligheten. Kartet inneholder også flere stier enn noe kart tidligere over samme område. Nyttig kart for deg som planlegger en topptur til Nuorjjovárri (1660 moh) eller Frostisen (1724 moh). Kartet vil også kunne brukes av de som ønsker å forlate merkede stier for å utforske egne ruter i høyfjellet.
225,-
-+
10 på lager.

Calazo Høyfjellskart Narvik: Frostisen & Nuorjjovárri:
Kartserie: Høyfjellskart
Målestokk: 1:25 000
Utgitt: 2022
Steder i kartet: Tverrfjellet, Eiterelvdalen, Sør-Skjomen, Skjomdalen, Storsteinsfjellet og Nuorjjovárri

  • Kart i målestokk 1:25 000 gir god støtte til deg som går på topptur, driver med brevandring eller på andre måter forlater de merkede stiene i dalbunnen og finner egne ruter oppe i høyfjellet.
  • Kartene fra Calazo er laget for helårsbruk i materialet Tyvek, som tåler vann og er rivesikkert.

Kart fra Calazo

Calazo er en svensk kartprodusent som også har veldig gode kart over populære norske turområder. Calazo bruker blant annet detaljerte flyfoto til å korrigere alle stier i området. Både DNTs hytter og private hytter er med, samt merkede vandringsruter i området. Fungerer like godt om vinteren med merkede vinterruter og preparerte skiløyper.
Kartene er prodsert på Tyvek papir som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

40202