Kvaløya Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Tromsø

Calazo Høyfjellskart 1:25 000 Tromsø

Kvaløya

Varenr.: 128961

Calazo Høyfjellskart Tromsø Kvaløya i målestokk 1:25 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over området rundt Tromsø. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer ­fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer virkeligheten. Kartet inneholder også flere stier enn noe kart tidligere over samme område. Nyttig kart for deg som planlegger en topptur til Skittentinden (1042 moh), Store Blåmannen (1044 moh) eller Hollenderen (1016 moh). Kartet vil også kunne brukes av de som ønsker å forlate merkede stier for å utforske egne ruter i høyfjellet.

225,-
-+
10 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Calazo Høyfjellskart Tromsø Kvaløya:
Målestokk: 1:25 000
Kjente steder på kartet: Bellvika, Sørtinden, Bakkejord, Straumsbukta, Buren, Store Blåmannen, Styrmannstinden og Steinskartinden
ISBN: 9789189541603

  • Kart i målestokk 1:25 000 gir god støtte til deg som går på topptur, driver med brevandring eller på andre måter forlater de merkede stiene i dalbunnen og finner egne ruter oppe i høyfjellet.
  • Kartene fra Calazo er laget for helårsbruk i materialet Tyvek, som tåler vann og er rivesikkert.

Kart fra Calazo

Calazo er en svensk kartprodusent som også har veldig gode kart over populære norske turområder. Calazo bruker blant annet detaljerte flyfoto til å korrigere alle stier i området. Både DNTs hytter og private hytter er med, samt merkede vandringsruter i området. Fungerer like godt om vinteren med merkede vinterruter og preparerte skiløyper.
Kartene er prodsert på Tyvek papir som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

41152