Austvågøya Svolvær Calazo Høyfjellskart 1:30 000 Lofoten Austvågøya Svolvær Calazo Høyfjellskart 1:30 000 Lofoten Austvågøya Svolvær Calazo Høyfjellskart 1:30 000 Lofoten

Calazo Høyfjellskart 1:30 000 Lofoten

Austvågøya Svolvær

Varenr.: 674008
Calazo Høyfjellskart Lofoten Austvågøya-Svolvær i målestokk 1:30 000 er et unikt kart med en detaljrikdom som aldri tidligere er vist over Lofoten. Terrenginformasjonen i kartet er basert på laserskanning fra fly. For første gang framtrer ­fjellskrenter, større steiner, vassdrag og breer med en presisjon som tilsvarer virkeligheten.
225,-
-+
3 på lager.
  • Kart i målestokk 1:25 000 gir god støtte til deg som går på topptur, driver med brevandring eller på andre måter forlater de merkede stiene i dalbunnen og finner egne ruter oppe i høyfjellet.
  • Kartene fra Calazo er laget for helårsbruk i materialet Tyvek, som tåler vann og er rivesikkert.

Kart fra Calazo

Calazo er en svensk kartprodusent som også har veldig gode kart over populære norske turområder. Calazo bruker blant annet detaljerte flyfoto til å korrigere alle stier i området. Både DNTs hytter og private hytter er med, samt merkede vandringsruter i området. Fungerer like godt om vinteren med merkede vinterruter og preparerte skiløyper.
Kartene er prodsert på Tyvek papir som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

5782