Jakke til dame M Fjällräven Keb Padded Hoodie W M 570 Jakke til dame M Fjällräven Keb Padded Hoodie W M 570 Jakke til dame M Fjällräven Keb Padded Hoodie W M 570 Jakke til dame M Fjällräven Keb Padded Hoodie W M 570 Jakke til dame M Fjällräven Keb Padded Hoodie W M 570

Fjällräven Keb Padded Hoodie W M 570

Jakke til dame M

Varenr.: 125135
Fjällräven Keb Padded Hoodie er en lett og smidig forsterkningsjakke med fast hette – det perfekte isolasjonsplagget som glir enkelt inn under eller utenpå en skalljakke, og som nesten ikke tar noe plass i bagasjen når den ikke er i bruk. Laget i elastisk polyester og fylt med det nye syntetiske materialet G-Loft Supreme, som kjennes ut som dun og har eksepsjonelt gode isolasjonsegenskaper, selv når det er vått. Hetten sitter godt og har enhåndsjustering bak. To åpne håndlommer og en brystlomme med glidelås på venstre side. På høyre side er det en åpen innerlomme i netting. Glidelåsen foran er toveis, og det er strikk nederst på mansjettene og i nederkant.
Størrelseprodukt
M
3 499,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Fjällräven Keb Padded Hoodie Woman:
Vekt: 460 gram (S)
Materiale: 100 % polyester / Fôr i G-Loft Supreme av 100 % polyester (60 g/m²)

Farge
Blå
  • Lett isolasjonsjakke som kan brukes som et mellomlag eller alene.
  • Et lett og pakkbart mellomlag som også kan brukes som et forsterkningsplagg.
  • Laget av polyester med mekanisk stretch og vattert med 60 g/kvm G-Loft Supreme.
  • Toveis glidelås i front.
  • Tettsittende hette med en en-håndsjustering på baksiden.
37308