Skjørt til dame M Fjällräven Expedition Down Skirt W M 550 Skjørt til dame M Fjällräven Expedition Down Skirt W M 550 Skjørt til dame M Fjällräven Expedition Down Skirt W M 550 Skjørt til dame M Fjällräven Expedition Down Skirt W M 550 Skjørt til dame M Fjällräven Expedition Down Skirt W M 550 Skjørt til dame M Fjällräven Expedition Down Skirt W M 550 Skjørt til dame M Fjällräven Expedition Down Skirt W M 550 Skjørt til dame M Fjällräven Expedition Down Skirt W M 550

Fjällräven Expedition Down Skirt W M 550

Skjørt til dame M

Varenr.: 125150
Fjällräven Expedition Pack Down Skirt er et lett turskjørt i dun til turer og hverdagsbruk om vinteren. Lett å pakke sammen. Lett å trekke på når det er pause fra skiturer og skøyter, eller for ekstra varme på vinterens vandringer eller kalde turer til jobb. Med fleksibelt omslag får du helt topp bevegelsesfrihet for enklere lagvis påkledning etter hvor kaldt det er. Linningen er forsterket med elastisk snor for perfekt passform. Lommen med glidelås fungerer også som en pakkveske, og i den finner du en lomme av netting til småting.
Størrelseprodukt
M
2 799,-
-+
1 på lager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Fjällräven Expedition Pack Down Skirt W:
Vekt: 381 gram (S)
Materiale: 100 % polyamid / Fôr i 90 % gåsedun og 10% fjær med dunspenst på 700 cuin (100 g/m²) samt 100 % polyester

Farge
Sort
  • Lett yttermateriale fôret med 100 % resirkulert polyamid.
  • Vattert med høykvalitets dun som er produsert på etisk vis.
  • Fleksibelt omslagsdesign med knapper i livet.
  • Elastisk snor i livet for perfekt passform.
  • Lomme med glidelås, fungerer også som pakkveske.

«Fjällräven Expedition Pack Down Skirt er et praktisk dunskjørt som er lett å ta på og av på grunn av omslagsdesignet. Det anbefales på grunn av den ekstremt isolerende egenskapen, og passer like godt til fjellturen på vinteren som på kalde dager til og fra jobb.» Les hele testen i Friluftsliv 2023 #3.

37323