Tursekk Fjällräven Kajka 35 037 Tursekk Fjällräven Kajka 35 037 Tursekk Fjällräven Kajka 35 037 Tursekk Fjällräven Kajka 35 037

Fjällräven Kajka 35 037

Tursekk

Varenr.: 127007
Fjällräven Kajka 35 er en høyst avansert ryggsekk til dagsturer, applaudert av friluftsfolk fra hele verden. Noe av bakgrunnen for dette er trerammen. Den er laget av bjørk sertifisert av Forest Stewardship Council (FSC), og sammen med den enkelt justerbare lengden bak gjør den Kajka til en ryggsekk for tunge oppakninger for fokus på turen og ikke på smerter i ryggen. Den ergonomiske skulderstroppen og hoftebeltet med lomme gir støtte og enda mer praktisk og behagelig bruk. Laget av slitesterk Vinylon F, forsterket med resirkulert nylon. Sekken er laget for varig bruk med stor funksjonalitet og komfort.
3 699,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Fjällräven Kajka 35:
Volum: 35 liter
Vekt: 2150 gram (S/M)
Mål: 34 x 60 x 20 cm
Materiale: Vinylon F av 100 % vinylal forsterket med fôr i resirkulert nylon / Innerstoff i 100 % polyamid / Fluorkarbonfri impregnering / Ramme i bjørk (FSC)

Farge
Sort
  • Laget av slitesterk Vinylon F, forsterket med fôr i resirkulert nylon.
  • Konstruert av treramme med enkel justerbar lengde i ryggen.
  • Hovedrom har åpning med glidelås hele veien foran for oversikt over innholdet.
  • Topplokk med tre glidelåslommer. Kan hektes av og brukes som en veske på tvers av kroppen.
  • Løkker i sidene til feste for Kajka-sidelomme.

Få mer plass til ting i Kajka 35 når du fester Kajkas sidelommer til løkkene på siden. Modellen har også løkker foran til feste av vandrestav/isøks. Hovedrommet har en innvendig lomme av netting og full åpning med glidelås foran for enkel organisering og god oversikt over innholdet. Lokket øverst har tre glidelåslommer. Det kan tas av for å brukes som en veske tvers over kroppen. To kompresjonsstropper på hver side betyr jevn og effektiv kompresjon, mens det fremdeles er lett tilgang til sidelommene. Kompatibel med hydreringssystem. Leveres med regntrekk.

Om Vinylon F

Vanligvis blir materialene som brukes i sekker impregnert for å bli vannavstøtende. Impregneringen varer en stund, men ikke evig. Vinylon F er et kunstfiber som oppfører seg litt som et naturfiber. For når det blir fuktig, sveller fibrene slik at det stenger vannet ute. Fuktighet gjør faktisk stoffet tettere... Uten å impregnere materialet. Ganske kult!

39192