Bag Fjällräven Kånken Weekender 30 liter 560 Bag Fjällräven Kånken Weekender 30 liter 560 Bag Fjällräven Kånken Weekender 30 liter 560 Bag Fjällräven Kånken Weekender 30 liter 560 Bag Fjällräven Kånken Weekender 30 liter 560

Fjällräven Kånken Weekender 30 liter 560

Bag

Varenr.: 132091
Fjällräven Kånken Weekender er en perfekt makker for alle som trenger litt ekstra plass i bagasjen på en helgetur. Bagen er inspirert av den klassiske duffelvesken, og kan bæres på tre måter: I hendene, på tvers over skulderen eller på ryggen når du snur den på siden og bruker de vatterte skulderstroppene. Den er lojal mot Kånkens ikoniske design med ekstra kraftige håndtak, lomme foran med glidelås og slitesterkt Vinylon-stoff. Weekender fører Kånken til nye høyder med et romslig hovedrom og rom foran som utvides eller foldes sammen etter hva du trenger å pakke med deg. Bruk det til sko, et håndkle eller til å holde skittentøyet separat fra hovedrommet. Laget for å vare på mange turer ut i helgene, i mange år fremover.
2 599,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.
11 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Hos oss finner du kvalitetsprodukter som gir turglede i mange år. Er du usikker på gave? Gi et gavekort!

Vi har gratis frakt over kr 1000 for alle privatpersoner. Medlemmer av DNT får 15% medlemsrabatt ved bruk av rabattkode. 

Fjällräven Kånken Weekender:
Volum: 30 liter
Vekt: 650 gram
Mål: 44 x 30 x 20 cm
Materiale: Vinolyn F 100% vinylal / Innerstoff av 100 % polyamid 70D PU-laminert

Farge
Blå
  • Inspirert av duffel, men laget av det samme slitesterke stoffet som den originale Kånken. Perfekt når du reiser bort i en langhelg.
  • Kan bæres i hendene, på tvers over skulderen eller på ryggen.
  • Stort hovedrom med vattert hylse til laptop som lukkes med trykknapper for å holde laptopen på plass.
  • Stort rom foran som kan brettes ned og to mindre lommer med glidelås, og også en klassisk lomme foran med glidelås og nøkkelring på innsiden.
  • Vatterte ryggpanel og skulderreimer.
44323