Tissetut med langt rør GoGirl with Extension Camo Tissetut med langt rør GoGirl with Extension Camo Tissetut med langt rør GoGirl with Extension Camo Tissetut med langt rør GoGirl with Extension Camo

GoGirl with Extension Camo

Tissetut med langt rør

Varenr.: 738373
GoGirl with Extension er en smart tissetrakt i myk silikon for aktive jenter. Bruk den på vinteren når det er skikkelig kaldt eller på festivaler og leir med litt slapt renhold. Brettes enkelt sammen og tar liten plass. Boksen inneholder tissetrakt, forlengerrør på 30 cm, serviett og pose for oppbevaring etter bruk. Må du så må du!
339,-
-+
5 på lager.

GoGirl with 6" Extention:
Materiale: antibakteriell 100 % medisinsk silikon
Produsert i USA

Farge
Rosa

Perfekt når du ikke har et toalett tilgjengelig, lang kø, ekle toaletter, på båt eller kajakk, på fjellet, på ekspedisjon, kort sagt alle steder hvor du kan slite med å finne egnet sted å sitte.

GoGirl er enkel å bruke, men det er selvfølgelig uvant for de fleste jenter å stå og tisse. Vi anbefaler alltid å prøve GoGirl hjemme først (i dusjen for eksempel), slik at du får teknikken på plass. Med litt øvelse kan du dra ned glidelåsen og tisse uten å dra ned buksene.

Fordi GoGirl kan brukes et utall ganger og er så slitesterk, er den snill mot miljøet. Det medisinske silikonet er så slitesterkt at det kan tåle kokende vann og fremdeles holde seg smidig.

Vask med såpe og vann og la den tørke. Silikonet tørker raskere om du rister den lett. Brett den medfølgende posen i to med en serviett inni, plasser den sammenbrettede GoGirl oppå posen, rull den sammen og putt den tilbake i boksen slik at den kan brukes igjen. (Det er best å brette posen i to på langs).

6033